Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

IL POLLO DEL MONACO” FRATTELO ANGELICO”

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 15 -20 ΛΕΠΤΑ

Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά
500gr φιλέτο κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
6-8 καρύδια
4 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
5 μανιτάρια αποξηραμένα
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
1 κουταλάκι Frangelico “ Ιταλικό ποτό, απόσταγμα ξηρών καρπών με βάση το φουντούκι)
1 κουταλιά μέλι



Διαδικασία παρασκευής
Πλένουμε το φιλέτο κοτόπουλου και στην συνέχεια το κόβουμε σε μικρά κομματάκι, σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές σε αντιπολιτικό τηγάνι ,τα γυρνάμε σε σιγανή φωτιά αρκετές φορές και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ,μετά από 7-10 λεπτά προσθέτουμε τα υλικά δηλαδή τα καρύδια, τις λιαστές ντομάτες και τέλος τα μανιτάρια.
Μετά από 2-3 λεπτά σβήνουμε με το Frangelico, ανακατεύουμε απαλά σε μέτρια φωτιά και στην συνέχεια προσθέτουμε την μουστάρδα και την σάλτα ντομάτας.
Συμπληρώνουμε με πολύ λίγο νερό…
Τέλος προσθέτουμε λίγο αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το μέλι και το αφήνουμε να σιγοβράστε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά .. Μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι μπασμάτι.

Πηγή: www.amforeus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate