Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μελιτζάνες Τσακώνικες με Φέτα Βίγλα




Υλικά
250γρ. Μελιτζάνες κομμένες στη μέση
80γρ. Ελαιόλαδο
80γρ. Κρεμμύδια κομμένες σε φέτες
10γρ. Σκόρδο
60γρ. Τυρί Φέτα Π.Ο.Π. Βίγλα
50γρ. Σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
Αλάτι, πιπέρι
Θυμάρι, Άνηθος

Τρόπος παρασκευής
Πλένουμε καλά τις μελιτζάνες και τις τηγανίζουμε με ελαιόλαδο. Τις κρατάμε στην άκρη να στραγγίξουν και ετοιμάζουμε μια σάλτσα ντομάτας με σκόρδο και μυρωδικά. Τοποθετούμε τις μελιτζάνες σε ένα ταψάκι και τις γεμίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας. Ψήνουμε στο φούρνο τις μελιτζάνες με τη ντομάτα για 20 περίπου λεπτά. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ψησίματος προσθέτουμε τα κομμάτια της Φέτας επάνω σάλτσα ώστε να λιώσουν. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο άνηθο και κόκκινη γλυκιά πάπρικα.

Πηγή: www.viglaolympus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate